Doorgaan naar inhoud

Land

Zweeftijd heliumballon

Met helium gevulde ballonnen zijn perfect voor de meest uiteenlopende feesten. Of het nu gaat om een bruiloft, gala, geboorte, verjaardag, of gewoon zonder reden: met helium ballonnen is het altijd feest! Of je de ballonnen zelf opblaast met helium of dat je het door ons laat doen, je dient altijd rekening te houden met de zweeftijd van een helium ballon. Het zou natuurlijk zonde zijn dat de helium ballonen halverwege het feest al aan de grond hangen. Vraag jezelf daarom eerst af: hoe lang blijft een helium ballon zweven?

De zweeftijd van een met helium gevulde ballon is afhankelijk van het materiaal, de kwaliteit en de omvang van de ballon.

 

Hier ballonnen opblazen met helium

Het is ook mogelijk om in de winkel onze ballonnen te voorzien van helium. Wij hebben een ruim assortiment folie en gewone ballonnen in allerlei kleuren. Houd er wel rekening mee dat normale ballonnen gevuld met helium tussen de 8 en 10 uur goed blijven. Let Op ! Wij vullen geen ballonnen die ergens anders gekocht zijn.

12 inch latex ballonnen ( standaard formaat) + lintje kost  €2,00 aan helium per stuk. Deze prijs is exclusief ballon.

Bij aantallen van 100 of meer ballonen graag contact opnemen. De prijs van helium voor folie ballonen is afhankelijk van het formaat.

Wegwerp heliumtanks verkoop

Heliumtank voor  +/- 30 ballonnen    € 34,99
Heliumtank voor +/- 50 ballonnen    € 44,99

 

Bij Festival vind je een ruime selectie aan ballonnen welke je direct van onze website kunt bestellen. Wij hebben helium Neem dan contact met ons op.

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken