Doorgaan naar inhoud
Bekijk ons assortiment tuinmeubelen en buitentextiel 2023!
Bekijk ons assortiment tuinmeubelen en buitentextiel 2023!

Land

Vuurwerk

Festival vuurwerk

Wil jij knallend het nieuwe jaar in met het mooiste vuurwerk? Dan ben je bij Festival vuurwerk in Doetinchem op het juiste adres. Bij ons vind je de mooiste sierpotten in alle prijsklassen. Bij Festival vuurwerk zijn wij erg bezig met de veiligheidvan ons personeel en onze klanten. Onze grote showroom en vuurwerkbunkers voldoen dan ook aan alle veiligheidseisen. Daarnaast verwachten wij dit jaar een grote drukte op de afhaaldagen en om het wachten iets aangenemer te maken zorgen wij voor een oliebollenkraam, partytenten, statafels en enkele vuurkorven. 

Vuurwerk showroom corona proof  

Dit is een apart jaar, voor iedereen. Om ervoor te zorgen dat iedereen veilig ons vuurwerk kan bekijken en kan bestellen hebben wij onze showroom dit jaar uitgebreid tot 400m2 met een aangegeven looproute. Ook zorgen wij voor desinfectiezuilen en raden wij de mensen aan om een mondkapje te dragen tijdens een bezoek aan onze vuurwerk showroom in Doetinchem. Benieuwd wanneer onze showroom open is voor bezoek? Klik dan hier voor onze openingstijden.

Eenmaal in de showroom kun je ons gehele assortiment Volt! vuurwerk bekijken. Benieuwd hoe het vuurwerk er in de lucht uitziet? Zelfs dat mogelijk, op een groot scherm in onze shworoom kunnen wij alle filmpjes van ons vuurwerk voor jou afspelen. 

Bij een bezoek aan onze showroom (tot 28 december) kun je ook een voorverkoop bestelling plaatsen bij één van onze vuurwerk specialisten. 

De vuurwerk winkel van de Achterhoek

Festival vuurwerk in Doetinchem is is de grootste vuurwerkwinkel van de Achterhoek. Met een showroom van 400m2, gevuld met het mooiste vuurwerk hebben wij het juiste vuurwerk voor iedereen. Bekijk ons aanbod online en maak alvast een verlanglijstje met siervuurwerk wat bij jou past. Wacht niet te lang met bestellen want OP=OP en dat zou zonde zijn. 

Voorverkoop acties  

Vuurwerk van te voren bestellen heeft veel voordelen. Zo bestel je in de voorverkoop met een korting oplopend tot wel 40% ten opzicht van de prijs op de losse verkoop dagen. Daarbij krijg je ook nog gratis vuurwerk en accessoires bij jouw bestelling in de voorverkoop. Een bestelling plaatsen kan online, in onze winkel en in onze showroom. Heb je vragen over de voorverkoop? Neem dan hier contact met ons op. 

Losse verkoop

Vuurwerk kopen op de losse verkoop dagen? Dat kan tijdens 29, 30 en 31 december in de showroom van Festival vuurwerk in Doetinchem. I.v.m. de corona maatregelen proberen wij de doorloop op deze dagen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Probeer daarom al van te voren te oriënteren in ons brede assortiment siervuurwerk, zodat de keuze in onze showroom sneller gemaakt is. Samen proberen wij de doorloop zo soepel mogelijk te laten verlopen en gaan wij ervoor zorgen dat we met zijn allen knallend en gezond het nieuwe jaar ingaan!

 

 

Vuurwerk bestellen

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken