Doorgaan naar inhoud

Land

Betalen

Betaalmethodes webshop

Via de webshop van Festival kun je met de onderstaande betaalmethodes afrekenen.

iDeal

iDeal Logo

Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je telebankiert, kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je jezelf daarvoor hoeft aan te melden. Voor betalingen via iDeal brengen wij geen meerprijs in rekening.

PayPal

PayPal Logo

Betalingen via PayPal zijn eenvoudig, snel en betrouwbaar. Wanneer je via deze betaalmethode betaald ben je automatisch verzekerd met de aankoopbescherming van PayPal. Wij brengen voor betalingen via PayPal een meerprijs in rekening van €1,95.

Sofort

Logo Sofortbanking

Sofort Banking is een betaalmethode wat vergelijkbaar is met iDeal. Deze betaalmethode verifieerd jouw rekening bij jouw eigen bank en is voornamelijk populair in Duitsland. Bij een betaling via Sofort brengen wij geen meerprijs in rekening.

Bancontact

Logo Bancontact

Bancontact is een betaalmethode wat vergelijkbaar is met iDeal. Deze betaalmethode verifieerd jouw rekening bij jouw eigen bank en is voornamelijk populair in België. Bij een betaling via  brengen wij geen meerprijs in rekening.

Bankoverschrijving

Je kunt het totaalbedrag overmaken op rekeningnummer 52.10.17.955 o.v.v. Festival Doetinchem en jouw bestelnummer. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Het duurt ongeveer 2 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de site vermeld staan. Alle niet betaalde bestellingen worden na 2 weken verwijderd.

Bankgegevens Festival

Bankrekening: 52.10.17.955

IBAN: NL52ABNA0521017955

BIC: ABNANL2A

KVK: 09058960

BTW NR. tw8183.01.831.B.01

Betaalmethodes fysieke winkel

In de fysieke winkel van Festival kun je op de onderstaande manieren afrekenen.

Pinnen

Je kunt in onze fysieke winkel altijd afrekenen door te pinnen. Dit kan ook contactloos, mits de pinpas hiervoor geschikt is.Meastro Debitcard logo

Apple Pay

Apple Pay logo

In onze fysieke winkel kun je ook betalen via Apple Pay. Voor deze betaalmehtode heb je een apple apparaat nodig waarop Apple Pay is geactiveerd.

Contant

Natuurlijk heb je ook nog altijd de mogelijkheid om contant af te rekenen in onze fysieke winkel. 

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken