Doorgaan naar inhoud

Over ons

Festival Feestartikelen sinds 1986

Festival is een feestwinkel in Doetinchem die al ruim dertig jaar feest- en carnavalsartikelen verkoopt. Voor ieder feest kun je bij ons terecht, van een verjaardagsfeestje tot een themafeest. Ons assortiment artikelen om jouw feest compleet te maken is immens groot. Van brillen, pruiken, snorren tot aan hoeden en honderden andere artikelen. In onze mega feestwinkel van ruim 1500 m2 is er een ruime keuze aan carnavalskleding en accessoires. Zo is er een hal ingericht met meer dan 10.000 carnavalskostuums. Kijk hier eens rond en raak geïnspireerd voor jouw feest of voor het carnaval.

Feestartikelen

Een feestartikel maakt een gelegenheid extra speciaal. Geef bijzondere momenten aandacht en laat de verjaardag, een feest, een jubileum of afscheidsfeestje van een vriend, vriendin of familielid niet zomaar voorbij gaan. Ons assortiment artikelen om jouw feest compleet te maken is immens groot. Van brillen, pruiken, snorren tot aan hoeden en honderden andere artikelen.

Carnavalsartikelen

In onze mega feestwinkel van ruim 1500 m2 is er een ruime keuze aan carnavalskleding en accessoires. Zo is er een hal ingericht met meer dan 10.000 carnavalskostuums. Kijk hier eens rond en raak geïnspireerd voor carnaval of jouw verkleedfeest. We hebben kostuums en artikelen voor elk thema: of je er nu uit wilt zien als piraat, piloot of verpleegster.

Feestwinkel

Neem hieronder een kijkje in onze fysieke winkel.